Laman web dalam pembinaan

Minta maaf ye, laman web ni sedang dalam upgrade ke Bootstrap, so ada delay sedikit...
45% Complete
Terima kasih kepada anda semua kerana memilih "Loan4ccris" sebagai AGEN HEBAT anda!
Hit Counter

"Laman web sedang dipertingkatkan untuk pengguna "Smart Phone"
Harap Bersabar ye...

Komited!

Loan4ccris komited untuk membantu pelanggan yang memerlukan pinjaman, loan4ccris mempunyai pengalaman lebih dari 10 tahun.

Baca disini

Misi Online Agency

Memberikan keutamaan kepada mereka yang memerlukan pinjaman, misi utama adalah ingin memastikan pelanggan berpuas hati dengan servis yang ditawarkan.

Baca disini

Visi Loan4ccris

Visi utama online agency ini adalah untuk membantu lebih ramai peminjam yang ditipu oleh mana-mana syarikat dan memberikan mereka kepuasan hati didalam perundingan ini.

Baca lagi

Jom Langgan!

Dapatkan info menarik mengenai Pinjaman Peribadi & Pinjaman Berlesen Disini.

*Email akan dihantar 3x setiap minggu.
*Popup ini hanya appear sekali sahaja dalam setiap cookies.

Testimoni Pelanggan

Shima Ahmad

Thanx shawn, ko dah banyak bantu akak - memang kelas! Sorry yer shawn bukan apa sebab hari tu akak risau je kalau tak lepas, tapi alhamdullilah semuanya dipermudahkan.

Kak Shima Penjawat Awam Kerajaan.
Nurul Shuhada

Saya baru je kenal shawn melalui kawan saya, yer lah first time kan, tapi memang terbaik buat kerja, tak pernah lapse pun kalau kita tanya.

Nurul Shuhada Kakitangan Kerajaan (Pegawai Tadbir).
Mr.Koh

Thank you shawn, your services is superb, i know i can count on you, you are the best agent i've ever met.

Mr Koh. Business Owner.