Saturday, 18 March 2017

Pinjaman Melebihi Kelayakan

Salam sejahtera,
Adakah anda sedang mencari pinjaman peribadi yang melebihi 60% kelayakan?

Anda sudah melebihi kelayakan dan sekarang ni tengah pening sebab:-



1. Koperasi ada tawarkan pinjaman tetapi payout sebanyak 50%




2. Rate koperasi terlalu tinggi.




3. Mendapat tawaran pinjaman tetapi meminta "Upfront Payment".




4. Caj luar tinggi sangat?

Beberapa pelanggan mempunyai masalah yang sama dan kebanyakkannya adalah "Caj Luar Tinggi Sangat".





Pada zaman ni, semuanya tinggi dan tak pernah dengar pun caj luar 1% hmm... Kalau ada memang tak akan pernah ada, sebab saya dah berkecimpung didalam industri ni selama 8tahun.

"
Baru-baru ni ada seorang pelanggan yang menghubungi saya dan berbincang beberapa perkara, sehinggalh saya beritahu beliau bahawa caj luar saya adalah sedemikian, dengan terkejut beliarlu terus memarahi saya sebab caj yang saya kenakan adalah tersangat murah berbanding yang lain.
"

Saya adalah seorang "Runner", apa yang saya buat adalah berdasarkan pengalaman saya, sekiranya anda penjawat awam (GURU / JURURAWAT / PEGAWAI) kerajaan dan slip gaji AG yang bergaji + elaun tetap contoh RM3000 dan keatas, ingin mencuba utk mendapatkan pinjaman ini, sila klik pada butang hubungi / semak kelayakan dan hntar pada saya untuk semakan.





Pinjaman ini tak semua yang dapat, tetapi saya akan membantu anda sedaya upaya saya agar anda dapat menikmati pinjaman yang saya tawarkan (ooppss sorry bukan saya tapi bank tempatan ye 😅).





Sebarang pertanyaan anda boleh terus whatsapp atau klik pada butang link diatas.



Terima kasih.



Shawn.
01116339399
Perunding Khidmat Kewangan
Read more...
0 comments
Monday, 6 March 2017

Pinjaman Peribadi Tentera.

Pinjaman peribadi tentera khusus untuk semua penjawat awam tentera, masih lagi dibuka.

Kepada sesiapa yang inginkan bantuan mengenai pinjaman peribadi tentera boleh menghubungi saya menerusi whatsapp atau email saya menggunakan kontek box yang ada di page link.

Ramai yang telah berjaya / lulus pinjaman menggunakan cara kami (Terma & Syarat), tetapi anda perlu tahu ada beberapa perkara yang perlu disediakan untuk mendapat kelulusan daripada bank yang kami tawarkan.

Saya akan update dari masa ke semasa.
whatsapp saya untuk keterangan lebih lanjut

    018.266.0903
(whatsapp sahaja)

Read more...
0 comments
Tuesday, 20 November 2012

PINJAMAN PERIBADI UNTUK GURU KAFA

Promosi pinjaman peribadi
Kami boleh membantu anda untuk merealisasikan impian anda untuk mendapatkan pinjaman/pembiayaan yg anda inginkan.

Loan4ccris boleh membantu anda untuk mendapatkan pinjaman tanpa sebarang [UPFRONT FEE] Loan4ccris tidak meminta apa-apa daripada pelanggan.

Jika terdapat mana-mana pihak yg mengatakan mereka daripada Loan4ccris sila hubungi kami dengan serta-merta.

Promosi pinjaman peribadi ditawarkan kepada guru-guru Kafa dengan syarat-syarat berikut :

(1) Minima tempoh khidmat 6 bulan layak

(2) Maksima jumlah pinjaman sehingga 20 x gaji

(3) Tempoh bayar balik sehingga 10 tahun.

Nota :

* Pinjaman diuruskan oleh koperasi dan Bank Rakyat

* Peminjam tidak dikenakan sebarang bayaran muka (upfront).

*Untuk pertanyaan lanjut atau memerlukan borang sila hubungi/sms ke 011.1633.9399

* Kami jugak boleh membantu mereka yg ingin overlap hutang lama [koperasi/bank rakyat]

* Minima bekerja adalah 3 Tahun keatas.
- Sila dapatkan info terbaru daripada kami.


Read more...
Thursday, 15 November 2012

pembiayaan peribadi mycoop

Pinjaman/Pembiayaan Peribadi Bank/Koperasi & MYCOOP


KOSPEK MY COOP adalah KOPERASI PEKERJA yang mana dana untuk pinjaman dikeluarkan oleh BANK RAKYAT 

ELIGIBILITY
Organization
-Govermenet servant(faderal,states,statutory bodies&pdrm)including SABAH & SARAWAK
-SELECTED GLC such as TABUNG HAJI,MARDI,FELCRA,SIRIM,IJN,MALAYSIA AIRPORT HOLDING BERHAD(tidak termasuk krew kapal)TELEKOM,TNB,POS MALAYSIA(termasuk posmen)MMU,MPOB, dan jika ada penambahan saya akan masukkan di sini nanti

*Gaji minimum adalah 700 termasuk dengan imbuhan tetap
*Mesti ada BIRO ANGKASA sbb pemotongan melalui biro angkasa
*Permenant staff mesti minimun 6 bulan bekerja dan staff kontrak mesti 2 tahun ke atas bekerja
*Umur kelayakkan dari 19 hingga 57 tahun,jika ada option letter boleh sehingga 60 tahun
*Ctos rm 30k/case.jika jadi guarantor shj,tiada limit jika ada kes ctos
*Cris:wave

OVERVIEW
*Pinjaman sehingga 200,000.00
*Profit rate/kadar rata
-perkhidmatan utk 2-4 tahun :4.99%(permanent)
-perkhidmatan utk 5-10 tahun :5.55%(permanent)
-perkhidmatan KONTRAK 2-20 tahun : 6.99%
*Available utk goverment staff dan selected glc
*A product that adhere to syariah principles-al Bai al-inah
*No restriction on usage of financing amaunt
*Financing tenure between 24 and 240 month
*Intitle for Kospek product

ELIGIBILITY
*Pemotongan untuk staff KERAJAAN dan PDRM tidak boleh melebihi 60%
*Untuk staff GLC pula tidak boleh melebihi 50% kecuali kebenaran dari majikan untk pemotongan 60%

DOCUMENTS REQUIRED
- 1 PENYATA GAJI YG ORIGINAL
- 3 SALINAN PAYSLIP GAJI BULAN TERAWAL SEBELUMNYA DAN DISAHKAN MAJIKAN
- 3 SALINAN IC DAN DISAHKAN MAJIKAN
- 1 SALINAN BUKU BANK ATAU PENYATA(ADA BUKU BANK RAKYAT LAGI BAGUS
- PENGESAHAN JAWATAN
- PENYATA PINJAMAN SEBELUM INI(JIKA NAK OVERLAPPING SAHAJA)
- OPTION LETTER JIKA NAK BERSARA UMUR 56/58/60
- PENGESAHAN JAWATAN DARI MAJIKAN JIKA BEKERJA BAWAH 1 TAHUN 


UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT SILA HUBUNGI PEGAWAI KONSULTANSI KAMI ATAU ANDA BOLEH KLIK PADA BUTANG SEMAK KELAYAKAN DISEBELAH KANAN ANDA.

TERIMA KASIH.
Read more...
0 comments
Monday, 29 October 2012

pinjaman untuk kakitangan kerajaan kontrak


Assalammualaikum & Selamat sejahtera kepada semua pembaca laman web (Loan4ccris).

Untuk masa yang sangat singkat ini "Peluang Terbuka Kepada Pekerja Kontrak Kerajaan SHJ!" sudah dibuka dan anda boleh membuat pinjaman sehingga 60% kelayakan gaji.

Berikut adalah informasi untuk anda.

TERBARU!!!

Pinjaman Peribadi Bank Rakyat.

  • Untuk Kakitangan Kerajaan Shj
  • Berjawatan Kontrak
  • Tempoh bekerja 3 bulan dan keatas.
  • CCRIS/Blacklist boleh mohon
  • Tiada penjamin
  • Tiada cagaran
  • Kelulusan mudah & cepat.

Peluang ini terbuka khas untuk pekerja kontrak kerajaan shj, jika anda inginkan info lebih lanjut sila klik pada butang [SEMAK KELAYAKAN] sila beri PERHATIAN sepenuhnya disini KAMI TIDAK MENERIMA SEBARANG UPFRONT FEE ataupun WANG PENDAHULUAN untuk dokumen anda, sila baca [TERMA & SYARAT] kami sebelum memulakan apa-apa perbincangan dengan Financial Advisor kami.

Sekiranya anda adalah pekerja kontrak kerajaan dan ingin membuat pinjaman baru/overlap (lama) sila berhubung dengan pegawai perunding kami, atau anda boleh klik pada butang semak kelayakan disebelah kanan anda atau anda boleh terus klik [SEMAK KELAYAKAN] disini.

Segala pertanyaan boleh lah disampaikan dialamat email kami atau klik pada butang [EMAIL KAMI] sekarang untuk informasi lebih lanjut mengenai [Pinjaman Kontrak Khas untuk Kakitangan Kerajaan SHJ!]
Read more...
Monday, 21 May 2012

kadar faedah bank rakyat


KADAR FAEDAH BANK RAKYAT TURUN KEPADA 4.95% SETAHUN.


Berita baik kepada semua pemohon bagi pinjaman Bank Rakyat kerana kini Bank Rakyat telah menurunkan kadar faedah mereka kepada 4.95% setahun berbanding sebelum ini 5.20% bagi ahli dan 5.25% bagi bukan ahli. 


Kepada mereka yang masih belum memahami kadar faedah yang dikenakan oleh "Bank Rakyat" sila layari laman web "Bank Rakyat".






Berikut adalah jadual kadar baru Interest Rate bagi pembiayaan peribadi Aslah.
 *Sumber dipetik daripada website Bank Rayat http://bankrakyat.com.my

1Aslah/Aslah
Financing Tenure (Year)MemberNon-Member
1 - 33.25%3.30%
4 - 54.25%4.30%
6 - 74.75%4.80%
8 - 154.85%4.90%
16 - 204.95%4.95%

Read more...
0 comments

Blog Archive

 
Pinjaman Peribadi Bank Tempatan & Koperasi © 2012 SpicyTricks & ThemePacific / Maintain & Developed by.